Ajax-gerucht uit Portugal: Overmars klopte op Deadline Day aan bij Sporting

Ajax-gerucht uit Portugal: Overmars klopte op Deadline Day aan bij Sporting

2 februari - 11:12
31

Opvallend transfernieuws uit Portugal: Ajax heeft op Deadline Day aangeklopt bij Sporting Portugal voor Daniel Bragança. Dat meldt A Bola woensdag.

Bragança werd de laatste weken gelinkt aan Premier League-club Newcastle United, maar Ajax probeerde op de valreep nog met de 22-jarige middenvelder aan de haal te gaan. Althans, dat schrijft A Bola. Marc Overmars zou een huurperiode met optie tot koop hebben voorgesteld.

Sporting wees het voorstel uit Amsterdam meteen af, klinkt het. Bragança wordt door trainer Rúben Amorim beschouwd als een belangrijke speler. Bovendien waren de financiële voorwaarden niet aantrekkelijk genoeg voor de regerend kampioen van Portugal. De vermeende Ajax-plannen werden daardoor in de kiem gesmoord.

Bragança is op dit moment - net als vorig seizoen - geen vaste waarde bij Sporting. De teller staat weliswaar op vijftien optreden in de Portugese competitie, maar hij stond slechts drie keer in de basis. In de twee Champions League-ontmoetingen met Ajax (1-5 en 4-2) viel de middenvelder in en was hij basisspeler.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!