Van Drongelen-transfer juichend ontvangen: 'Normaal gesproken onhaalbaar'

Van Drongelen-transfer juichend ontvangen: 'Normaal gesproken onhaalbaar'

4 februari - 16:30
28

Rick van Drongelen kwam bij Union Berlin niet aan spelen toe en heeft een mislukte eerste seizoenshelft achter de rug, maar krijgt Achter De Kazerne een kans op revanche. KV Mechelen is in de wolken met zijn komst en ziet de Zeeuwse verdediger als een buitenkansje.

Van Drongelen wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door De Kakkers. Sportief manager Tom Caluwé (foto) – oud speler van onder meer Willem II en FC Utrecht – is blij met de deal die hij met Union af heeft kunnen sluiten. "Rick heeft veel kwaliteiten. Linksvoetig, stevige kerel. Een speler die wij normaal gezien niet zomaar zouden kunnen halen, maar hij zat bij Union Berlin op een zijspoor en was op zoek naar speelminuten", wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Samen met backs Lucas Bijker en Sandy Walsh vormt Van Drongelen de Nederlandse enclave bij Malinwa. AZ-huurling Ferdy Druijf speelde tot voor kort ook bij KV Mechelen, maar is voortijdig teruggekeerd naar Alkmaar en direct weer doorgestuurd naar Rapid Wien, de Oostenrijkse Conference League-tegenstander van Vitesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie