LIVE-discussie: Mvogo onder de lat, Drommel op de bank bij PSV-AZ

LIVE-discussie: Mvogo onder de lat, Drommel op de bank bij PSV-AZ

5 februari - 18:45 Laatste update: 18:59
385

PSV gaat met een nieuwe man onder de lat beginnen aan de topper tegen AZ van zaterdag. Niet Joël Drommel, maar Yvon Mvogo verdedigt het Eindhovense doel, heeft de na dit seizoen afzwaaiende Roger Schmidt besloten.

De Zwitser keepte tot dusver alleen in het eerste competitieduel met Heracles Almelo, maar krijgt nu dus weer een kans. Verder wordt er achterin en op het middenveld wat geschoven. Omdat Marco van Ginkel afwezig is, verhuist Olivier Boscagli van de verdediging naar het middenveld en Jordan Teze van de rechtsbackpositie naar de plek van Boscagli, waardoor er rechts achterin een plekje vrijkomt voor Philipp Mwene. Daarnaast is Ibrahim Sangaré terug van de Afrika Cup en dat gaat ten koste van Erick Gutiérrez.

AZ speelt met een nieuw verdedigingsduo. Pantelis Hatzidiakos zat in de vorige wedstrijd tegen SC Cambuur op de bank, maar vervangt in Eindhoven de afwezige Aslak Fonn Witry. Bruno Martins Indi is terug en houdt Sam Beukema op de bank. Daar zit ook de bij AC Milan opgepikte Milos Kerkez.

De opstellingen
PSV: Mvogo; Mwene, Teze, Obispo, Mauro Júnior; Veerman, Boscagli, Sangaré; Doan, Götze, Gakpo.
AZ: Vindahl Jensen; Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjö, De Wit, Clasie; Evjen, Pavlidis, Karlsson.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie