Ziyech praat over beëindigen van interlandloopbaan: 'Daar komt al dat liegen bij'

Ziyech praat over beëindigen van interlandloopbaan: 'Daar komt al dat liegen bij'

08-02-2022 17:38
106

Hakim Ziyech heeft nogmaals aangegeven dat hij voorlopig niet meer voor het Marokkaanse team in actie wil komen. De aanvallende middenvelder sprak zelfs van een 'final decision', waardoor geruchten over zijn definitieve afscheid als international oplaaien.

Ziyech leeft al een tijdje in onmin met Vahid Halilhodzic, de bondscoach van Marokko. Die ruzie kan niet meer worden opgelost, zo laat hij weten. "Ik zal daar niet terugkeren", zegt hij tegen AD Sports. "Dat is mijn 'final decision'. Het is duidelijk hoe de zaken daar gaan en voor nu wil ik me liever richten op mijn club."

Halilhodzic, die onlangs nog een keer uithaalde naar Ziyech, krijgt ook nog onderuit de zak van de voormalig Ajacied. "Het is jammer, maar hij heeft zijn beslissing over mij gemaakt. Daar moet ik het dan maar mee doen. Met al het liegen erbij is het voor mij duidelijk dat ik niet meer terug kan keren bij het nationale team."

Diverse media melden op basis van het interview dat Ziyech besloten heeft om zijn interlandloopbaan te beëindigen. Dat is echter niet met zekerheid te zeggen en dat blijft dus voorlopig speculeren. Wellicht dat hij onder een andere bondscoach wel weer voor de Leeuwen van de Atlas uit wil komen.