Arnesen blij met Feyenoord-match: 'Grote kwaliteiten, uitstekende mentaliteit'

Arnesen blij met Feyenoord-match: 'Grote kwaliteiten, uitstekende mentaliteit'

9 februari - 11:30 Laatste update: 12:06
70

Feyenoord strikte deze winter - naast Patrik Walemark en Cole Bassett - twee spelers die op een dood spoor zaten: Jorrit Hendrix en Philippe Sandler. Frank Arnesen is gelukkig met de dubbele versterking.

Hendrix kwam op huurbasis over van Spartak Moskou. Arnesen, technisch directeur in De Kuip, is blij met de extra optie die Feyenoord-trainer Arne Slot nu op het middenveld heeft. "Ik ken Hendrix al sinds zijn twaalfde", zegt de oud-directeur van PSV tegen de NOS. "Hij is een geweldige prof en hij weet hoe het is om voor het kampioenschap te spelen. Buiten zijn grote kwaliteiten als voetballer, is zijn mentaliteit uitstekend. Zo'n speler past bij Feyenoord."

Feyenoord lijfde ook Sandler in. De 24-jarige verdediger had na huurperiodes bij Anderlecht en Troyes geen perspectief meer bij Manchester City. "We kennen zijn verleden", doelt Arnesen op de blessures van Sandler. "Ik ken hem van Anderlecht. Daar heeft hij het een tijdje heel goed gedaan. We willen hem graag helpen en we hopen dat hij ons ook kan helpen. Aan het einde van het seizoen kijken we dan of we met elkaar doorgaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie