'Ik ken spelers bij allerlei clubs in de KKD, de besprekingen gaan vaak over mij'

'Ik ken spelers bij allerlei clubs in de KKD, de besprekingen gaan vaak over mij'

11-02-2022 08:12
12

Het eerste volledige profseizoen van Kay Tejan gaat niet onopgemerkt voorbij. De fysiek sterke spits heeft namens TOP Oss al de dubbele cijfers gehaald en weet dat zijn naam regelmatig genoemd wordt bij andere clubs.

Tejan viel in het voorjaar van 2018 twee keer in bij FC Volendam, maakte vervolgens furore bij amateurclubs Kozakken Boys en Quick Boys en is nu alweer tien Keuken Kampioen Divisie-doelpunten verder. "Ik ken spelers bij allerlei clubs in deze competitie en die vertellen me dat de besprekingen vaak over mij gaan", vertelt hij aan het Brabants Dagblad. "Dat is leuk om te horen."

De spits heeft zich in korte tijd populair gemaakt in Oss. "Ik ben altijd rustig, maar als ik aan het voetballen ben, is er een andere Kay Tejan. Eén die wil winnen", beschrijft hij zijn wedstrijdinstelling, die hem al een eigen spandoek op heeft geleverd, zo was moeder Tejan opgevallen. "De keer erop zag ik het tijdens de wedstrijd. Prachtig."

Tejan is met TOP Oss opgeklommen naar de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag staat het thuisduel met provinciegenoot FC Eindhoven op het programma.