'Feyenoord kan bod van Roma verwachten door budget van 100 miljoen'

'Feyenoord kan bod van Roma verwachten door budget van 100 miljoen'

11-02-2022 12:45
154

AS Roma staat komende zomer voor een heuse revolutie, meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de vermaarde roze sportkrant mag trainer José Mourinho honderd miljoen euro investeren en Marcos Senesi is één van de namen die op het verlanglijstje prijkt in Stadio Olimpico.

De Romeinen zijn aan een teleurstellend seizoen bezig, met onder meer een zevende plaats in de Serie A. Mourinho beklaagde zich al meermaals over zijn selectie en dat is niet aan dovemansoren gericht. Clubeigenaar Dan Friedkin stelt komende zomer een transferbudget van honderd miljoen euro beschikbaar.

La Gazzetta rept van een revolutie bij AS Roma, dat in elke linie tenminste één versterking wil. In de defensie is Senesi een belangrijke kandidaat. I Giallorossi hoopt dat Feyenoord bereid is mee te werken aan een transfer van de 24-jarige Argentijn, aangezien hij na dit seizoen nog maar één jaar vastligt in De Kuip.

Granit Xhaka moet het middenveld van een impuls voorzien. De Zwitser van Arsenal was afgelopen zomer al dicht bij een transfer naar Roma. Filip Kostic, oud-speler van FC Groningen, is de beoogde aanvallende versterking. De Serviër speelt momenteel voor Eintracht Frankfurt.