'We staan één punt achter op PSV, natuurlijk proberen we om erboven te eindigen'

'We staan één punt achter op PSV, natuurlijk proberen we om erboven te eindigen'

11 februari - 14:15
91

Feyenoord werkt met een fitte selectie toe naar de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk. Dat betekent dat ook Reiss Nelson, die de afgelopen week positief testte op corona, weer van de partij zal zijn.

Op een persconferentie liet trainer Arne Slot weten dat hij met een volledig fitte selectie richting Brabant af zal reizen. Nelson maakt daar ook onderdeel van uit: de Engelse vleugelaanvaller zal zaterdag meetrainen en zit zondag naar alle waarschijnlijkheid dan ook weer bij de wedstrijdselectie. Vanwege een positieve test moest hij de Rotterdamse derby van afgelopen week (4-0 zege voor Feyenoord) laten schieten.

Het in vorm verkerende Feyenoord mag voorzichtig aan de tweede plaats gaan denken. Na de opeenvolgende nederlagen van PSV staan de Rotterdammers nog maar één puntje achter op de concurrent uit Eindhoven en met een uitwedstrijd bij Vitesse in het vooruitzicht, kan er dit weekend mogelijk al zaken gedaan worden. "Als je nu één punt achter staat, zou het gek zijn als je niet probeert om boven ze te eindigen", liet Slot weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie