NEC moet vrezen voor transfervrij vertrek: Er is wel wat interesse

NEC moet vrezen voor transfervrij vertrek: "Er is wel wat interesse"

11-02-2022 15:09
11

NEC moet vrezen dat Cas Odenthal na dit seizoen transfervrij de club verlaat. Het contract van de verdediger is nog altijd niet verlengd en er is concrete interesse van andere clubs.

Odenthal is één van de jonge spelers van NEC die dit seizoen is doorgebroken in de Eredivisie. Daarnaast heeft hij een aflopend contract en dus spitsen diverse clubs de oren. "Er is wel wat interesse", erkent de stopper in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik moet even goed kijken wat het beste voor me is. Blijven zou ook een optie kunnen zijn."

Daar is nog geen duidelijkheid over. Odenthal is al een tijdje in gesprek met NEC en technisch directeur Ted van Leeuwen, maar knopen zijn er nog niet doorgehakt. "Het is nog zoals het was. Er is niet heel veel veranderd en we zijn gewoon in overleg."

De verdediger uit Leersum staat sinds 2018 onder contract in Nijmegen en debuteerde in het seizoen 2019/2020 in het betaalde voetbal. Nu is de 21-jarige Odenthal niet meer weg te denken uit de NEC-basis en kwam hij in al de 21 tot dusver gespeelde competitiewedstrijden in actie. Daarin wist hij één doelpunt te maken.