'Niet geschikt voor overgevoelige mensen': Promes pakt rood in oefenduel Spartak

'Niet geschikt voor overgevoelige mensen': Promes pakt rood in oefenduel Spartak

11 februari - 17:29
72

Quincy Promes liet zich tijdens een oefenwedstrijd van Spartak Moskou van zijn slechtste kant zien. De aanvaller deelde na ruim een halfuur spelen een slaande beweging uit en mocht douchen.

Spartak oefende vrijdagmiddag tegen het Armeense Pyunik Erevan FC. Verdediger Alexander González was het slachtoffer van de mep van Promes. Hoewel de beelden aantonen dat het om een licht vergrijp ging, ging González met veel theater naar de grond. De scheidsrechter twijfelde niet en gaf Promes de rode prent.

Op social media uit Spartak zich over de rode kaart van de Nederlander. De Russische club drijft de spot met González en reageert sarcastisch. 'De ergste overtreding: we hopen dat de tegenstander geen hersenschudding heeft opgelopen!' Spartak voegt er nog aan toe: 'Waarschuwing: deze beelden zijn niet geschikt voor overgevoelige mensen.'

In Rusland wordt de competitie op 26 februari weer hervat. Promes en Spartak staan op de negende plaats. De oud-Ajacied kan nog niet imponeren tijdens zijn tweede Spartak-termijn. Dit seizoen is hij tot dusver goed voor vier competitietreffers. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie