'Tagliafico heeft toezegging, probleem is dat Overmars niet van documenteren was'

'Tagliafico heeft toezegging, probleem is dat Overmars niet van documenteren was'

12-02-2022 07:49
123

Nicolás Tagliafico heeft de toezegging gekregen dat hij aankomende zomer voor vier miljoen euro mag vertrekken, maar Ajax-watcher Mike Verweij ziet een probleem ontstaan nu directeur voetbalzaken Marc Overmars vertrokken is.

Het verhaal is bekend: Overmars maakte zich schuldig aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. De directeur voetbalzaken is inmiddels vertrokken, maar dit kan ook gevolgen hebben voor het transferbeleid bij de Amsterdammers. Verweij haalt de Tagliafico-kwestie aan. "Tagliafico heeft de toezegging, toen hij afgelopen transferperiode niet wegkwam bij Ajax, dat hij in de zomer voor vier miljoen mag vertrekken", vertelt de Ajax-watcher in Kick-off van De Telegraaf.

"Een groot probleem is dat Marc Overmars niet zo van het documenteren was, het staat nergens op papier. Gaat de rest van de club zorgen dat Tagliafico voor vier miljoen euro weg kan?", vervolgt Verweij.

Peter Bosz
De Ajax-watcher stelt dat de opvolger van Erik ten Hag, mocht die vertrekken na dit seizoen, al klaar had gestaan wanneer Overmars nog actief was geweest bij de club. "Dan was het een abc'tje geweest. Dan had Overmars Peter Bosz teruggehaald. Nu moet er een opvolger komen voor Overmars. Of Bosz dan nog steeds de droomkandidaat is, weet ik niet."