'United moet wel ongelooflijk goed zijn als Van de Beek geen basisplaats verovert'

'United moet wel ongelooflijk goed zijn als Van de Beek geen basisplaats verovert'

15-02-2022 11:15
38

Donny van de Beek laat een goede indruk achter tijdens zijn eerste weken bij Everton. Volgens Rio Ferdinand zijn ze nu al onder de indruk van de oud-Ajacied op Goodison Park.

"Ik sprak met een paar mensen bij de club", zegt het clubicoon van Manchester United in zijn podcast FIVE. "Zij zeiden dat hij meteen het niveau op de training omhoog tilt. Het is ten eerste een geweldige jongen. Maar bij Everton hebben ze zoiets van: als hij zo goed is, dan moeten ze wel ongelooflijk goed zijn bij Manchester United als hij geen basisplaats kan veroveren."

Van de Beek stond zaterdag voor het eerst aan de aftrap bij de ploeg van manager Frank Lampard tijdens de 3-0 zege op Leeds United. "Het was een geweldige dag", zegt hij. "Ik denk dat we heel goed speelden. Dit hadden we nodig en hier kunnen we op voortborduren." Hij vormde samen met Allan een koppel op het middenveld. "Ik kan op verschillende posities spelen, maar ik houd ervan om in de Premier League als nummer acht te spelen, als box-to-box-middenvelder."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie