LIVE: PSV kan niet op lauweren rusten, Vitesse moet thuis aan de bak (gesloten)

LIVE: PSV kan niet op lauweren rusten, Vitesse moet thuis aan de bak (gesloten)

17-02-2022 17:15 Laatste update: 20:33
200

Zaterdag speelden ze nog tegen elkaar in Arnhem, donderdag strijden PSV en Vitesse vanaf 18.45 uur voor de Nederlandse eer. Het Israëlische Maccabi Tel Aviv komt naar Eindhoven, terwijl Vitesse het in Oostenrijk opneemt tegen Rapid Wien: VoetbalPrimeur houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

PSV begon zijn Europese seizoen eind juli al en is via de Champions League-voorrondes en de Europa League-groepsfase in de tussenronde van de Conference League beland. Brandley Kuwas en zijn ploeggenoten werden in hun poule tweede achter LASK Linz en mag zich nu meten met de nummer twee van Nederland. Het treffen in Eindhoven is vervroegd van 21.00 uur naar 18.45 uur, vanwege de (nu nog) geldende coronamaatregelen in Nederland.

Wedden

Meer odds

Vitesse rekende in de Conference League-voorrondes af met Dundalk en Anderlecht, speelde een sterke groepsfase en eindigde na een nu al legendarische coronasoap voor Tottenham Hotspur. Tegenstander Rapid Wien is één van de afvallers uit de Europa League: de nieuwe werkgever van Ferdy Druijf moest West Ham United en Dinamo Zagreb voor zich dulden, maar bleef wel KRC Genk voor.