Van de Beek doorstaat eerste test: 'Hij is een droom om mee te werken'

Van de Beek doorstaat eerste test: 'Hij is een droom om mee te werken'

17-02-2022 06:49
31

Frank Lampard prijst zich gelukkig met Donny van de Beek. De middenvelder uit Nijkerkerveen speelde het afgelopen weekend negentig minuten tegen Leeds United en deed het uitstekend.

Voor Van de Beek is de huurtransfer naar Everton een kans om zich te bewijzen, nadat hij door Manchester United min of meer aan zijn lot werd overgelaten. "Ik was heel blij met hem", zegt Lampard via de officiële kanalen van Everton. "Leeds is een moeilijke tegenstander om tegen te spelen, maar ik vond hem en Allan fantastisch."

"Donny brengt een bepaalde rust en intelligentie mee aan de bal en dat zorgt voor een bepaald ritme in het team. Ik denk dat hij alleen nog maar beter gaat worden, hij is een droom om mee te werken. Ondanks dat hij hier nog zo kort is."

De negentig minuten waren even wennen voor Van de Beek, die dat niet meer gewend was. "Hij heeft gewacht op zijn tijd, want ik heb de spelers verteld dat het tegen Newcastle goed was om met dezelfde spelers als tegen Brentford te spelen, want dat hadden ze verdiend", zegt Lampard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie