'PSV-pechvogel Romero wordt aangeboden en ziet vertrek uit Eindhoven zitten'

'PSV-pechvogel Romero wordt aangeboden en ziet vertrek uit Eindhoven zitten'

17-02-2022 12:55
82

De kans lijkt te bestaan dat Maximiliano Romero bezig is aan zijn laatste maanden als speler van PSV. River Plate heeft volgens TyC Sports belangstelling voor de Argentijnse spits (23).

River Plate is op zoek naar een vervanger voor Julián Álvarez, die in de zomer naar Manchester City verhuist. Nu New York City FC-aanvaller Valentín Castellanos definitief niet komt, schakelt de Argentijnse grootmacht over naar Romero. Althans, dat meldt TyC Sports.

Romero zou 'de afgelopen dagen' zijn aangeboden in Argentinië. De 23-jarige aanvaller heeft naar verluidt wel oren naar een transfer. Hij heeft bij PSV een contract tot medio 2023.

PSV nam Romero vier jaar geleden voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar door een lange reeks blessures kon hij de verwachtingen nog geen moment inlossen. Ook nu is hij weer uit de roulatie, net op het moment dat trainer Roger Schmidt hem een nieuwe kans gaf.

Romero speelde in het seizoen 2019/2020 op huurbasis voor zijn jeugdliefde Vélez Sarsfield. In totaal maakte hij zestien goals in 65 wedstrijden voor de Argentijnse club. Bij PSV kwam hij in veertien optredens niet verder dan één goal en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie