Kasius: 'Ploeggenoten hadden kluisje Arnautovic bedekt met onderbroeken'

Kasius: 'Ploeggenoten hadden kluisje Arnautovic bedekt met onderbroeken'

20-02-2022 12:19 Laatste update: 14:01
10

Denso Kasius is pas kort speler van Bologna, maar geniet al met volle teugen in Italië. Marko Arnautovic is een van zijn ploeggenoten. Dat de Oostenrijker knettergek is  weten we, maar Kasius schetst ook een andere kant.

Kasius maakte afgelopen transferperiode de (miljoenen)transfer van FC Utrecht naar Bologna. Met Arnautovic heeft de verdediger een goede klik. "Hij is echt een lolbroek, maar kan ook doodserieus zijn. Hij heeft de halve wereld al gezien en die ervaring deelt hij graag", zegt Kasius tegen het Algemeen Dagblad.

"Op de trainingen is het echt een beest en naast het veld hangt hij soms de clown uit. Er worden steeds grapjes gemaakt dat hij onderbroeken van de club steelt. Laatst hadden een paar ploeggenoten heel zijn kluisje bedekt met onderbroeken, iedereen lag in een deuk", zegt Kasius.

Binnenkort mag Kasius zich met Bologna melden voor de uitwedstrijd tegen AC Milan. Spelen in San Siro is een droom voor hem. "En wat te denken van Zlatan Ibrahimovic? Als je op die leeftijd nog zo’n niveau kan aantikken ben je in mijn ogen gewoon een legende. Of ik al bang ben om oog-in-oog met hem te staan? Welnee, ik vreet hem op."