'Eén van de beste aanvallers van de Eredivisie draagt Vitesse op zijn schouders'

'Eén van de beste aanvallers van de Eredivisie draagt Vitesse op zijn schouders'

21 februari - 12:06 Laatste update: 12:43
37

André Hoekstra wijst Orkun Kökcü aan als Speler van de Week in de Eredivisie, maar de rapporteur van De Telegraaf is ook onder de indruk van ploeggenoot Luis Sinisterra. De 22-jarige aanvaller van Feyenoord scoorde op schitterende wijze tijdens de 3-1 zege op SC Cambuur.

Hoekstra ziet dat de Colombiaan 'al lang bepalend is voor zijn ploeg'. "Zijn goal was fantastisch. Hij heeft altijd een mooi moment, kan met zijn acties een wedstrijd openbreken, komt met voorzetten, is zelf voor de goal aanwezig", somt de voormalig middenvelder op in De Telegraaf. "Hij is niet een buitenspeler zoals we die uit het verleden kennen, maar een complete aanvaller."

Ook voor Loïs Openda is voorin een plekje in het elftal van Hoekstra. "Hij laat al langer zien dat hij tot de beste aanvallers van Nederland behoort. Hij draagt Vitesse zo'n beetje op zijn schouders, want als hij niet speelt is Vitesse twee klassen minder. Hij scoorde weliswaar niet tegen FC Utrecht, maar zelfs met een man meer waren zij niet bij machte deze stoomwals te stoppen. Hij gaat binnendoor, buitenom; het maakt hem allemaal niets uit. Hij is enorm dreigend."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie