Ten Hag komt bij Ajax met blessure-updates over Brobbey en Labyad

Ten Hag komt bij Ajax met blessure-updates over Brobbey en Labyad

22 februari - 20:38 Laatste update: 22 februari - 20:38
68

Erik ten Hag kan tegen Benfica beschikken over een zo goed als fitte Ajax-selectie. De oefenmeester geeft een korte update over de blessure van Zakaria Labyad, die 'in het gips zit'.

Ajax gaat vol vertrouwen richting het duel met de Portugese opponent. "Op de langdurig geblesseerden na hebben we een fitte selectie", vertelt Ten Hag op de persconferentie dinsdagavond. Hij laat zich vervolgens kort uit over de blessure van Labyad. "Hij heeft een voetblessure en zit in het gips." Hoe lang dat gaat duren, durft Ten Hag niet te zeggen. "Daar kan ik geen antwoord op geven."

Vervolgens laat de Ajax-trainer zich ook kort uit over de revalidatie van Brian Brobbey, die tegen PSV geblesseerd uitviel. "Het gaat goed, hij ligt op schema. Maar om er een datum op te plakken..."

Ten Hag ziet dat zijn ploeg de afgelopen jaren grote stappen heeft gezet. "Wat deze groep goed kan, is goed voetbal spelen gekoppeld aan resultaat. Als het even niet gaat zoals we willen, kunnen we nog steeds resultaat halen", aldus Ten Hag. "Maar we zullen morgen erg goed moeten zijn om kansen te creëren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie