Martínez zorgt voor opschudding: 'Zijn penis verdient een expositie, het is bizar'

Martínez zorgt voor opschudding: 'Zijn penis verdient een expositie, het is bizar'

23-02-2022 18:23
48

Javi Martínez, oud-speler van Athletic Bilbao en Bayern München, heeft voor de nodige opschudding gezorgd met uitspraken over Renato Sanches. De 33-jarige Spanjaard noemt de Portugees (24) zijn 'grootst geschapen ploeggenoot ooit'.

Martínez schoof deze week aan bij het YouTube-kanaal MostopapiTV om over zijn carrière te praten. Daarbij was hij zéér open over zijn seksleven. "Hoe ik in bed ben? Ik zie mezelf als een voetballer die altijd alles geeft, totdat de scheidsrechter fluit. Altijd vol gas. Het maakt niet uit of het regent, koud of warm is, of er bloed is...", liet hij weten. Martínez vergelijkt zichzelf als bedpartner met Erling Haaland. "Ik maak veel goals."

Wedden

Meer odds

Vervolgens doet de Spanjaard er nog een schepje bovenop. "Ik heb in de kleedkamers veel voorbij zien komen", aldus Martínez, die stomverbaasd was toen hij het zaakje van Sanches, met wie hij jarenlang samenspeelde bij Bayern München, voor het eerst zag. "De penis van Renato Sanches zou eigenlijk een eigen expositie verdienen, het was bizar. Nu weet ik niet of hij een vriendin heeft of niet, maar het arme meisje..."