Ziggo vraagt boezemvrienden aan na Benfica - Ajax: 'Contact goed gebleven'

Ziggo vraagt boezemvrienden aan na Benfica - Ajax: 'Contact goed gebleven'

23 februari - 23:32
10

Daley Blind en Jan Vertonghen deelden samen hun analyse over de wedstrijd tussen Benfica en Ajax (2-2). De twee zijn nog altijd boezemvrienden. Blind speelt bij Ajax, Vertonghen bij Benfica.

Ajax gaf de voorsprong in Lissabon weg. "Uiteindelijk is het een resultaat, maar we kwamen voor de winst. Het is vervelend dat we het hebben weggegeven. In Amsterdam moeten we het afmaken", zegt Blind bij Ziggo Sport. Vertonghen: "Als je twee keer achter komt mogen we niet ontevreden zijn, maar we spelen om te winnen. Met 2-2 naar Amsterdam gaan is niet slecht."

Ziggo heeft Blind en Vertonghen bewust samen aangevraagd omdat de twee nog altijd vrienden zijn. "Onze band is sinds Ajax goed geweest, we hebben altijd goed contact gehouden", zegt Blind.

Van contact voor en tijdens de wedstrijd is geen sprake. Vertonghen: "We lopen ook niet meer samen het veld op. Normaal gesproken zie je elkaar in de catacomben, maar dat gebeurt niet meer. Je schudt elkaars hand ook niet meer voor de wedstrijd. We kwamen elkaar tegen bij de corners, maar dan zit je in een bepaalde focus. Na de wedstrijd praat je even."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s