Arsenal deelt in strijd om Engelse CL-tickets in extremis tik uit aan Wolves

Arsenal deelt in strijd om Engelse CL-tickets in extremis tik uit aan Wolves

24-02-2022 22:40
5

Arsenal heeft in de strijd om de Engelse Champions League-tickets een hele gevoelige tik uitgedeeld aan Wolverhampton Wanderers. The Gunners bogen in de absolute slotfase een 0-1 achterstand om in een zege.

Na tien minuten ontplofte het uitvak en dat was te danken aan Hwang Hee-chan. De Koreaan profiteerde van een te korte terugspeelbal van Gabriel en prikte de bal uit een moeilijke hoek binnen, waardoor Wolves op voorsprong kwam in het Emirates Stadium. Met die goal had de ploeg in het oranje precies wat ze wilden.

Wedden

Meer odds

Ze trokken zich namelijk terug, gokten op snelle aanvallers en lieten Arsenal het spel maken voor eigen publiek. Daar hadden The Gunners alle moeite mee, want ondanks veel balbezit en de nodige pogingen hoefde Wolves-keeper Sá amper in actie te komen. Pas in de slotfase moest hij capituleren, maar wel twee keer. Nicolas Pépé en Alexandre Lacazette dompelden de bezoekers in rouw.

Door de late zege houdt de formatie uit Noord-Londen concurrent Wolves eronder. Arsenal is en blijft de nummer vier en de laten goals zorgen ervoor dat de gasten uit Wolverhampton op plek zeven blijven staan.