Schmidt spreekt van interessante PSV-loting: 'Twee goede dagen hebben'

Schmidt spreekt van interessante PSV-loting: 'Twee goede dagen hebben'

25-02-2022 15:10
35

Roger Schmidt kijkt uit naar het tweeluik in de achtste finale van de Conference League met FC Kopenhagen. Volgens de Duitse oefenmeester moet zijn PSV twee keer goed zijn om door te kunnen gaan.

De Eindhovenaren werden in de loting van vrijdagmiddag gekoppeld aan de dertienvoudig landskampioen van Denemarken en dat beviel Schmidt wel. "Als wij twee goede dagen hebben, kunnen we deze tweestrijd winnen en de kwartfinale bereiken", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Wil je iets speciaals realiseren in dit toernooi, dan moet je goed op je volgende tegenstander ingesteld zijn.

Wedden

Meer odds

Van onderschatting kan volgens de Duitse oefenmeester geen enkele sprake meer zijn in deze fase van het toernooi. "Eerder dit jaar hebben we met FC Midtjylland al een Deense tegenstander gehad. We zitten nu in een fase van het toernooi waarin alleen nog goede ploegen in competitie zijn. Ook dit is een competitie met een mooie ambiance. Kijk maar naar onze avond van gisteren (donderdag, red.) in Israël, die was qua beleving geweldig."