Oud-Ajacied Boilesen grapt na loting: 'Ik ben gewend om van PSV te winnen'

Oud-Ajacied Boilesen grapt na loting: 'Ik ben gewend om van PSV te winnen'

25-02-2022 17:43
68

Nicolai Boilesen heeft met een knipoog vooruitgeblikt op het treffen met PSV. De Deense verdediger staat nu onder contract bij FC Kopenhagen, maar was tussen 2010 en 2016 speler van Ajax.

Vrijdagmiddag was de loting voor de achtste finales van de Conference League. Toen werd duidelijk dat Kopenhagen op PSV stuit. "Het was zeker niet de beste loting die we konden krijgen", reageert Boilesen op de clubsite van de Deense koploper. "PSV is echt een sterke ploeg. Samen met Ajax hebben ze de afgelopen jaren gestreden om de beste van Nederland te worden en het spreekt voor zich dat het een moeilijke en een mooie uitdaging wordt voor ons."

Boilesen omschrijft PSV als een 'grote club'. "En typisch een technisch sterk team met goede individuele kwaliteiten. We moeten een goed uitgangspositie verwerven in Nederland. In de terugwedstrijd kunnen onze fans een beslissende factor worden, daar is geen twijfel over mogelijk."

Boilesen besluit het interview met een knipoog en een glimlach. "Ik ben eigenlijk gewend om van PSV te winnen, dus laten we dat maar zo houden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie