Bijlow laat ander Feyenoord-geluid horen en wil witte vlag nog niet hijsen

Bijlow laat ander Feyenoord-geluid horen en wil witte vlag nog niet hijsen

27-02-2022 16:00
87

Jens Toornstra en Arne Slot concludeerden na de nederlaag tegen AZ (2-1) geen kans meer maakt op de landstitel. Justin Bijlow is het daar niet helemaal mee eens.

"Dit was onze laatste kans om nog mee te doen voor het kampioenschap. Die hebben we niet gepakt", zei Toornstra bij ESPN. Slot kon zich wel vinden in de conclusie van zijn aanvoerder. "Daar hoef je geen geleerde voor te zijn. Plek één is voor ons uit zicht."

Wedden

Meer odds

Bijlow laat een ander geluid horen: de doelman weigert de handdoek in de ring te gooien. "Het is duidelijk. Als je op zes punten staat en we krijgen nog de wedstijden tegen Ajax uit en tegen PSV thuis... Als het negen punten wordt, dan wordt het moeilijk. Maar we kijken het van week tot week", tekent Voetbal International op. "Als je bij Feyenoord speelt, heb je altijd de ambitie voor de titel te spelen. We gaan uit van onze eigen kracht. We zien wel waar het eindigt."

"In de tweede helft hebben we laten zien dat we mentaal een heel sterk team zijn. We waren de baas na rust", besluit Bijlow met een positieve noot. "Alleen valt het niet onze kant op."