'Goed en slecht nieuws uit Feyenoord-ziekenboeg: duo terug en nieuwe blessures'

'Goed en slecht nieuws uit Feyenoord-ziekenboeg: duo terug en nieuwe blessures'

01-03-2022 16:30
53

Het lijkt erop dat Arne Slot snel weer een beroep kan doen op Cyriel Dessers en Reiss Nelson. Het duo was de laatste duels geblesseerd, maar stond dinsdag weer op het trainingsveld. Tyrell Malacia verscheen daarentegen niet op de training bij Feyenoord, terwijl Cole Bassett voortijdig naar binnen moest.

Dessers en Nelson misten de wedstrijden tegen SC Cambuur en AZ. De twee aanvallers zijn mogelijk wel weer van de partij als Feyenoord het komend weekend opneemt tegen FC Groningen. Dessers en Nelson trainden dinsdag namelijk mee, zo meldt RTV Rijmond. De ontmoeting met Groningen staat op zaterdag gepland.

Het is ook nog niet duidelijk of Malacia van de partij is tegen de Trots van het Noorden. De linksback liep een blessure op tegen AZ en heeft daar nog last van. Malacia ontbrak op de training van dinsdag.

Aanwinst Cole Bassett haalde het einde van de dinsdagtraining overigens ook niet: de Amerikaan liep een hoofdwond op en moest daardoor eerder van het veld stappen. Bij Bassett is het eveneens nog niet duidelijk hoe serieus zijn blessure is.