Daramy looft 'machine' bij Ajax: 'Ik zeg dan: geef me ook eens wat tijd'

Daramy looft 'machine' bij Ajax: 'Ik zeg dan: geef me ook eens wat tijd'

1 maart - 18:50
35

Mohamed Daramy is blij met de ontwikkeling die hij doormaakt bij Ajax en geeft aan dat hij veel leert van routiniers als Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico. De Deense aanvaller strijdt met Tadic om een plekje als linksbuiten en is geduldig.

"Dusan en Nico leren me waar ik op het veld moet staan. En als de aanvoerder op jouw positie staat, weet je dat het lastig wordt om te spelen", begint Daramy in gesprek met Ajax TV. "Tadic wil echt altijd spelen, dus ik zeg dan: geef me ook eens wat tijd. Nee, zonder dollen. Het is lastig, maar ik wacht op mijn kans."

Daramy heeft al het nodige geleerd van Tadic. Dat hij weinig minuten maakt in het eerste elftal, begrijpt hij. "Tadic is een machine en werkt heel hard. Hij wil elke minuut spelen, dus dan is het aan de trainer. Ik heb veel van hem geleerd. We zijn natuurlijk concurrenten, omdat we op dezelfde positie spelen, maar hij is een goede kerel. Hij zorgt voor me en probeert me overal bij te betrekken. En hij helpt me om te doen wat de trainer van me verwacht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!