Swart komt met derde suggestie na Bosz en Schreuder: 'Weet precies hoe Ajax is'

Swart komt met derde suggestie na Bosz en Schreuder: 'Weet precies hoe Ajax is'

02-03-2022 20:54
72

Sjaak Swart ziet in Ronald Koeman een goede trainer voor Ajax, mocht Erik ten Hag na dit seizoen vertrekken. Dat vertelt Mister Ajax in het YouTube-programma Bij Andy in de Auto.

"Ik moet zeggen dat Ten Hag het echt goed doet. Hij is slim, hij heeft veel geleerd ook. Ik ben heel tevreden. Dat moet ik eerlijk zeggen", begint Swart. De succesvolle trainer wordt echter in verband gebracht met Manchester United. Andy van der Meijde draagt Peter Bosz en Alfred Schreuder aan als mogelijke opvolgers. "Ja, in dat rijtje moet je het wel zoeken. Zij hebben het ook goed gedaan, weten hoe Ajax speelt en weten overal van."

Swart ziet nog een andere uitstekende optie voor de Amsterdammers. "Ronald Koeman zou ook een goede zijn. Daar heb je een paar kansen. Misschien dat Ronald gaat kijken voor het Nederlands elftal, maar ik zou hem wel graag willen zien als trainer van Ajax. Hij weet precies hoe Ajax is en dat is belangrijk." Van der Meijde vult aan: "Ik heb hem meegemaakt bij Ajax. Het is echt een toptrainer."