'Sevilla wrijft zich na mislukt transferplannetje met De Jong alsnog in de handen'

'Sevilla wrijft zich na mislukt transferplannetje met De Jong alsnog in de handen'

3 maart - 14:12
54

Sevilla probeerde Luuk de Jong nog niet zo lang geleden terug te halen van FC Barcelona en bij laagvlieger Cádiz te stallen, maar inmiddels ziet de wereld er heel anders uit voor zowel De Jong als de Andalusiërs. De spits maakt de ene na de andere goal en Sevilla-directeur Monchi wrijft zich in de handen.

De Jong werd minuten voor de zomerse transferdeadline vastgelegd door FC Barcelona, scoorde één keer in de eerste seizoenshelft, maar heeft na de jaarwisseling alweer vijf keer het net gevonden. Barça heeft echter geen koopoptie bedongen en Sevilla hoopt De Jong na dit seizoen alsnog te verkopen, meldt Diario SPORT.

De huidige nummer twee van de Primera División zette in op regelmatige speeltijd bij Cádiz, waardoor zijn marktwaarde zou stijgen: nu hij bij Barcelona is gebleven en daar opbloeit, heeft Monchi alsnog zijn zin. Waar De Jong volgend seizoen speelt, zal nog moeten blijken. Sevilla lijkt dus nog altijd van plan om hem te verkopen, Barcelona aast op Erling Braut Haaland en zit ook niet op het vinkentouw, terwijl De Jong zich in de kijker moet spelen voor het WK van komend najaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie