Bony wil ondanks boze NEC-fans nog jaren blijven: 'Wat had je dan verwacht?'

Bony wil ondanks boze NEC-fans nog jaren blijven: 'Wat had je dan verwacht?'

03-03-2022 15:31
27

Wilfried Bony hoopt nog een tijdje bij NEC te kunnen blijven voetballen. De Ivoriaan gaat binnenkort in gesprek met de Nijmeegse club en hoopt dan met goed nieuws naar buiten te kunnen treden.

Op dit moment ligt Bony, die in zijn debuutwedstrijd tegen Go Ahead Eagles al na twintig minuten met hamstringklachten naar de kant moest, tot het einde van dit seizoen vast in het Goffertstadion. "Het is aan de club, maar ik wil graag blijven", zegt de Ivoriaan lachend tegenover Omroep Gelderland. "Voor meerdere jaren. Ik voel me prettig in Nederland, het is mijn tweede huis. Als het aan mij ligt, voetbal ik de komende jaren hier bij NEC."

De reacties van sommige Nijmeegse fans spelen daarbij geen rol. Daar trok de sterke spits zich sinds zijn komst, die bij een deel van de achterban gevoelig lag vanwege zijn Vitesse-achtergrond, niets van aan. "Het is heel normaal. Wat verwacht je anders? Het is aan mij die volledige mentaliteitsverandering te maken bij de mensen. Dat kan alleen op het veld. Door te presteren. Het is aan mij."