Als je Lang en Storm ziet... Ik zie hem wel bij Ajax of PSV terechtkomen

"Als je Lang en Storm ziet... Ik zie hem wel bij Ajax of PSV terechtkomen"

04-03-2022 09:45
39

Nikola Storm is aan een uitstekend seizoen bezig bij KV Mechelen. De 27-jarige linksbuiten scoorde al vijftien keer en gaf vijf assists in de Jupiler Pro League. Zijn voormalige beloftencoach Bart Wilmssen slaat hem zelfs hoger aan dan Noa Lang en ziet een transfer naar Ajax of PSV wel zitten.

"Ik heb altijd gezegd dat hij een speler voor Anderlecht was, maar intussen is hij voor hen onhaalbaar geworden", zo vertelt Wilmssen bij Het Nieuwsblad. "En met alle respect, als je Noa Lang ziet en je ziet Nikola Storm… Ik zou weten wie ik moet kiezen. Ik vind nog steeds dat Club te weinig geduld gehad heeft met hem. Ik zie hem nog wel bij Ajax of PSV terechtkomen."

Storm speelde in de jeugd van Club Brugge en schopte het tot het eerste elftal. Een onbetwiste basisspeler werd de Belgische buitenspeler echter niet en in 2018 vertrok hij naar Mechelen. "Ik heb altijd heel hard in hem geloofd", stelt Wilmssen. "Het was fantastisch hem bezig te zien op training. Fysiek was hij toen nog in volle ontwikkeling, daar was wel nog werk aan. Maar zijn intrinsieke talent dreef toen al boven. Ik zag maandag de beloftewedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge, en sorry, daar heb ik niet het niveau gezien van Storm op die leeftijd."