Resterende programma's: Ajax kan PSV na Super Sunday definitief afschudden

Resterende programma's: Ajax kan PSV na Super Sunday definitief afschudden

08-05-2022 19:20 Laatste update: 19:17
327

De titelstrijd in de Eredivisie nadert de apotheose. Na Super Sunday lijkt de race tussen Ajax en PSV gelopen, met nog twee speelrondes voor de boeg: hoe gaan de nummers één of twee van Nederland het seizoen afsluiten?

Ajax
Heeft Ajax op bezoek bij AZ twee punten verspeeld of één punt gewonnen? Afgaande op het wedstrijdverloop én de ontwikkelingen bij Feyenoord-PSV lijkt het antwoord op die vraag duidelijk. Ajax ontvangt midweeks de kersverse nummer acht van de Eredivisie en treft daarna nog nummer zes Vitesse, dat al een tijdje nergens meer om speelt. Het karwei kan midweeks definitief afgemaakt worden, anders kan Ajax zich in speelronde 33 en 34 nog één nederlaag óf twee remises permitteren.

Wedden

Meer odds

Het programma van Ajax:
11 mei: Ajax – sc Heerenveen
15 mei: Vitesse – Ajax

PSV
PSV leek eindelijk weer te winnen in De Kuip, maar is van een buitengewoon koude kermis thuisgekomen. De Eindhovenaren kunnen alleen nog hopen dat Ajax alsnog door zijn hoeven zakt in de laatste twee speelrondes. De kans is echter aanwezig dat het zelf nergens meer om speelt, tegen tegenstanders die nog meedoen om de play-offs voor Europees voetbal en voor promotie/degradatie.

Het programma van PSV:
11 mei: PSV – NEC
15 mei: PEC Zwolle – PSV