Ten Hag over Tadic-interview: 'Vervelend dat het op deze manier naar buiten komt'

Ten Hag over Tadic-interview: 'Vervelend dat het op deze manier naar buiten komt'

06-03-2022 16:40 Laatste update: 17:05
144

Erik ten Hag heeft het vermoeden dat de uitspraken van Dusan Tadic over Marc Overmars niet helemaal correct zijn vertaald. De aanvoerder van Ajax liet aan een Servisch sprekende verslaggever van de NOS weten dat de zaak hem 'niet interesseert'.

"Ik weet niet wat er gebeurd is. Het interesseert me ook niet", zei Tadic in het Servisch. "Of iemand een fout heeft gemaakt of niet... Ik wil niemand veroordelen. Ik steun hem als vriend en als persoon die veel voor Ajax heeft betekend. Ik hoop dat hij weer groots terugkomt, want dat verdient hij echt."

Kort voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk wordt Ten Hag door ESPN-verslaggever Hans Kraay jr. geconfronteerd met de uitspraken. "Wat ik ervan vind? Ik heb het niet gezien, maar zag wel wat statements voorbijkomen", reageert de trainer, die een idee heeft wat Tadic bedoelt. "Het interesseert hem wél, maar hij kent de zaak niet. Dat wil hij zeggen."

"Het is natuurlijk vervelend dat het op deze manier naar buiten komt. Of het allemaal goed geïnterpreteerd wordt, weet ik niet. Ik moet eerst met hem spreken", aldus Ten Hag. "Maar hij vindt het ook een heel kwalijke zaak. Als club hebben we er afstand van genomen. Onze gedachten zijn bij de vrouwen, neem dat van mij aan. Maar natuurlijk, wij vergeten Marc niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie