Verbaasde Tadic legt uitspraken na Ajax-wedstrijd uit: Ja, ik ben erg boos

Verbaasde Tadic legt uitspraken na Ajax-wedstrijd uit: "Ja, ik ben erg boos"

06-03-2022 19:10 Laatste update: 19:14
167

Dusan Tadic heeft zijn uitspraken bij de NOS uitgelegd en verhelderd. In gesprek met een Servische verslaggever vertelde hij over zijn 'vriend' Marc Overmars en dat wat er is gebeurd 'hem niet interesseert'.

De uitspraken werden uit zijn verband getrokken, vermoedelijk omdat het interview verkeerd vertaald is. Tadic wist na afloop van Ajax - RKC Waalwijk nog niet van de ophef en zegt dat hij nooit bedoeld heeft dat de zaak-Overmars hem niet interesseert. "I'll speak English, so you'll understand me better", zegt Tadic tegen ESPN. 

"Ik bedoelde  niet dat het me niet interesseert. Ik ben hier juist gevoelig voor, omdat ik zussen heb, maar ook een vrouw en twee dochters. Dan ben je daar gevoelig voor. Ik bedoelde niet dat het me niet interesseert, want het interesseert me wel, maar ik weet niet wat er is gebeurd en het is niet aan mij om mensen te veroordelen. Dat is het punt dat ik wilde maken. Ik wilde hem steunen, maar ook de vrouwen. Ik weet niet wat er is gebeurd."

Tadic zegt boos te zijn op de NOS, dat het interview verkeerd vertaald zou hebben. "Ja, ik ben erg boos. Ik wil niet dat er miscommunicatie is. Als je in jouw taal spreekt, komt het misschien anders over. Ik steun de vrouwen, maar ik weet niet wat er is gebeurd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie