'Door mij hebben we verloren, ik ben enorm boos en gefrustreerd'

'Door mij hebben we verloren, ik ben enorm boos en gefrustreerd'

06-03-2022 20:58
85

Luuk Wouters zit stuk na de nederlaag tegen Ajax. RKC Waalwijk leek een puntje mee naar huis te nemen, tot Wouters in extremis een strafschop weggaf. Een domme strafschop.

Antony ging in het duel met Wouters naar de grond en zag scheidsrechter Dennis Higler naar de stip houden. Wouters was na afloop ontroostbaar. "Ik zal het netjes houden, maar ik was heel boos en gefrustreerd. Als je op zo'n domme manier een penalty weggeeft, kan ik mezelf wel voor m'n kop slaan", zegt hij tegen ESPN. "

"Ik had op de been moeten blijven. Maar zo'n sliding zet je in een fractie van een seconde in. Door mij hebben we verloren. Natuurlijk mogen we trots zijn dat we Ajax zo lang op 2-2 hebben gehouden. Maar daar heb ik niet zoveel aan nu. Ik ben heel boos op mezelf."

"Ik voelde dat ik hem raakte, Antony deed het ook gewoon slim. Ik baal enorm. Je staat 2-0 achter en komt dan terug tot 2-2, wat niet veel ploegen lukt. Dan moet je hem gewoon over de streep trekken. Ik ben enorm boos en gefrustreerd", zegt Wouters. "Je staat met lege handen. Misschien heb je een trots gevoel, maar daar koop je niets voor."