NEC ziet gedeeld clubtopscorer weer vertrekken: 'Echt de juiste keuze gemaakt'

NEC ziet gedeeld clubtopscorer weer vertrekken: 'Echt de juiste keuze gemaakt'

7 March - 09:40
15

Ali Akman is bezig aan zijn laatste maanden bij NEC. De Turkse spits, met vijf goals gedeeld clubtopscorer in Nijmegen, keert na dit seizoen terug naar Eintracht Frankfurt.

"Ik ga terug naar Frankfurt. Ik hoop dat ik daar kan blijven. We zullen zien in de zomer", vertelt Akman aan Omroep Gelderland. Mogelijk verhuurt Eintracht Frankfurt hem volgend seizoen opnieuw. "Het is te vroeg om daarover te praten. Maar ik heb het hier geweldig naar mijn zin. Ik ben heel gelukkig. Ik heb echt de juiste keuze gemaakt voor mijn carrière."

Akman voelt zich goed bij NEC, al is het niet altijd even makkelijk geweest voor de jonge aanvaller. "Ik doe hier heel veel ervaring op. Het is niet makkelijk om hier alleen te zijn. Ik ben pas negentien jaar oud en dit is mijn eerste seizoen in Europa. Ik heb het fijn met de fans, mijn ploeggenoten en de staf. Iedere dag besef ik hoe dankbaar ik mag zijn."

Akman is dit seizoen gedeeld clubtopscorer van NEC in de Eredivisie, samen met Jordy Bruijn, Elayis Tavsan en Jonathan Okita. Eintracht Frankfurt plukte hem vorig jaar weg bij Bursaspor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s