Eindelijk witte rook in De Kuip: Arnesen blijft Feyenoord trouw

Eindelijk witte rook in De Kuip: Arnesen blijft Feyenoord trouw

08-03-2022 15:00 Laatste update: 15:04
96

Feyenoord heeft eindelijk een akkoord bereikt met Frank Arnesen. De technisch directeur tekent voor één jaar bij in De Kuip, tot medio 2023. Dat maken de Rotterdammers dinsdagmiddag bekend.

Arnesen had een aflopende verbintenis en was al enige tijd in gesprek met de club. De laatste plooien zijn nu alsnog gladgestreken. De 65-jarige Deen werd ook even genoemd als mogelijke opvolger van Marc Overmars bij aartsrivaal Ajax, maar van een vertrek naar Amsterdam is geen sprake.

Arnesen is de tweede belangrijke pion die zijn contract bij Feyenoord verlengt. Ook trainer Arne Slot blijft langer binnenboord, zo werd vorige maand al duidelijk. De twee ontvangen veel lof voor het werk dat zij verrichtten in Rotterdam-Zuid. Feyenoord bleef dit seizoen lang in het spoor van Ajax en PSV in de Eredivisie, al gaf de ploeg van Slot de laatste weken wat terrein prijs.

De Deense directeur is nu twee jaar werkzaam bij Feyenoord. Daarvoor was hij onder meer als technisch directeur actief bij PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea en Anderlecht.