Willem II krijgt eerste sollicitatie binnen: 'Ik zal helpen zo goed als ik kan'

Willem II krijgt eerste sollicitatie binnen: 'Ik zal helpen zo goed als ik kan'

08-03-2022 16:30
49

Zeljko Petrovic staat open voor Willem II, laat hij weten aan De Telegraaf. De Tilburgse club ontsloeg dinsdag Fred Grim en deed vorig seizoen hetzelfde met Adrie Koster. Toen was Petrovic de reddende engel.

Petrovic redde Willem II vorig seizoen voor degradatie. Volgens De Telegraaf zou de 55-jarige Montenegrijn het 'een geweldige stunt vinden als hij dat opnieuw zou kunnen doen'. Hij is beschikbaar na zijn geruchtmakende vertrek uit Irak, waar hij korte tijd de kans kreeg als opvolger van Dick Advocaat.

"Ik kan nog steeds heel goed overweg met iedereen bij Willem II. Dat is een geweldige club", zegt Petrovic. "Het zou een verlies zijn voor het Nederlandse voetbal als Willem II niet in de Eredivisie zou spelen. Als ze me nodig hebben, zal ik helpen zo goed als ik kan."

Willem II won sinds oktober nog maar één competitiewedstrijd. Algemeen directeur Martin van Geel gaat nu op zoek naar een trainer die voor een schokeffect kan zorgen. Gevraagd naar Petrovic, sloot hij niets uit. "Ik ben positief ingesteld. Als ik ergens aan begin, dan geloof ik erin", aldus Petrovic.