Benzema is de beste nummer 9 ter wereld, Lewandowski maakte 2 strafschoppen..

"Benzema is de beste nummer 9 ter wereld, Lewandowski maakte 2 strafschoppen.."

09-03-2022 23:49
43

Real Madrid blijft dankzij een ontketende Karim Benzema in de race voor de Champions League. Thibaut Courtois steekt de loftrompet over de 34-jarige Fransman na diens heldenrol tegen Paris Saint-Germain (3-1).

PSG won vorige maand in eigen huis met 1-0 van de Koninklijke, maar Benzema nam Real woensdagavond bij de hand met een hattrick. "Hij is gewoon één van de beste spelers ter wereld", zegt Courtois tegen RMC Sport. "Benzema is momenteel de beste nummer negen ter wereld. Ja, Robert Lewandowski maakte er dinsdag ook drie, maar Lewa trof twee keer doel vanaf elf meter. Benzema liet vandaag zien dat hij bij de verkiezing van de Ballon d'Or hoger moet staan."

Wedden

Meer odds

De matchwinner draagt de overwinning op aan de fans van Real. "We hadden de fans nodig om dit te kunnen bereiken en deze overwinning is voor hen. PSG heeft een geweldig team, maar we hebben dit verdiend. De comeback was te danken aan onze mentale kracht. We benaderen iedere wedstrijd als een finale en vandaag zagen we dat Real Madrid leeft. Ik ben ontzettend trots op deze ploeg."