'Bom in PSG-kleedkamer: Neymar en Donnarumma ruziën, ploeggenoten springen in'

'Bom in PSG-kleedkamer: Neymar en Donnarumma ruziën, ploeggenoten springen in'

10-03-2022 09:16 Laatste update: 10:41
102

Neymar en Gianluigi Donnarumma hebben het na de Champions League-uitschakeling met elkaar aan de stok gekregen. In de catacomben en in de kleedkamer van Estadio Santiago Bernabéu liepen de gemoederen hoog op.

Donnarumma ging opzichtig de fout in bij de gelijkmaker van Karim Benzema. De eerste treffer van de Fransman leidde het begin van de comeback in en Neymar houdt de Italiaanse doelman verantwoordelijk voor de uitschakeling, weet Marca. In de kleedkamer van PSG wees de Braziliaanse vedette Donnarumma op diens fout, maar de sluitpost liet niet over zich heenlopen.

Er zou een verhitte discussie zijn ontstaan, nadat Donnarumma Neymar terechtwees door hem verantwoordelijk te stellen voor de tweede Real-treffer. De Braziliaan leed in aanloop naar Benzema's tweede van de avond balverlies en leidde daarmee de treffer in. De verbale confrontatie liep uit de hand, waarna ploeggenoten de kemphanen uit elkaar moesten halen. 

Elders in het stadion ging het ook mis. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi zou vloekend en tierend verhaal willen hebben gehaald bij Danny Makkelie vanwege diens keuze om de gelijkmaker van Benzema goed te keuren. Hierbij sloeg Al-Khelaïfi de telefoon uit de handen van Real-gedelegeerde Megía Dávila en riep hij dat hij hem zou vermoorden.