Strijdbaar Vitesse na verlies tegen AS Roma: 'Eerste helft niets te vertellen'

Strijdbaar Vitesse na verlies tegen AS Roma: 'Eerste helft niets te vertellen'

10-03-2022 21:14 Laatste update: 21:25
24

Danilho Doekhi baalt dat Vitesse in het eigen GelreDome niet verder wist te komen dan een 0-1 nederlaag tegen AS Roma. De ploeg van trainer Thomas Letsch was vooral in de eerste helft de betere, maar kreeg vlak voor rust een treffer om de oren. 

"Ik denk dat we een hele goede wedstrijd spelen. Uiteindelijk verliezen we hem op details. Zij hebben weinig kansen nodig en wij hebben een grote gemist met Openda", begint Doekhi na de wedstrijd voor de camera van ESPN

Vitesse kreeg via de aanvaller een opgelegde kans om de score te openen, maar de Belg schoot vlak voor het doel over. Aan de andere kant sprong Roma juist erg effectief om met de kansen: Sérgio Oliveira maakte de 0-1. "In de eerste helft hebben ze niets te vertellen, geen grote kansen gehad. We hadden het goed voor elkaar en dan valt 'ie één keer verkeerd en zit de bal erin. Dan weet je dat ze in de tweede helft gaan tegenhouden. Zonde", aldus Doekhi.

Het is niet de eerste keer dat een Nederlandse club op zo'n manier verliest van een tegenstander uit Italië. "Het is hetzelfde liedje weer, helaas", stelt Doekhi, die nog steeds alle vertrouwen heeft dat Vitesse de volgende ronde kan bereiken. "We hebben laten zien dat we goed tegenstand kunnen bieden en zelfs de betere ploeg kunnen zijn. Dat moeten we meenemen naar volgende week."