'Dit Feyenoord is beste team waar we tegen hebben gespeeld in Europa dit seizoen'

'Dit Feyenoord is beste team waar we tegen hebben gespeeld in Europa dit seizoen'

10-03-2022 21:30 Laatste update: 21:31
62

Queensy Menig is onder de indruk van Feyenoord na de 2-5 overwinning van de Rotterdammers op bezoek bij Partizan Belgrado. De voormalig FC Twente-aanvaller, inmiddels actief in Servië, noemt Feyenoord de beste Europese tegenstander die hij met Partizan tegen is gekomen dit seizoen.

Menig kreeg al snel in de gaten dat Feyenoord het Partizan erg lastig zou gaan maken. "We voelden vanaf minuut één dat we tegen een serieuze tegenstander speelden", zo geeft hij aan voor de camera van ESPN. "We moeten de credits geven aan Feyenoord, het is een topploeg. Dat bewijzen ze vandaag weer. Het had zelfs nog meer kunnen worden als ze alle kansen af hadden gemaakt."

Partizan had niet veel in te brengen tegen Feyenoord, zo geeft Menig eerlijk toe. "Ik ga er geen geheim van maken. Feyenoord is een stapje hoger dan ik had verwacht, vergeleken met ons. Dit Feyenoord is het beste team waar we tegen hebben gespeeld in Europa dit seizoen."

Menig werd zelf in de tweede helft naar de kant gehaald door trainer Aleksandar Stanojevic. Die keuze begreep de aanvaller wel. "De trainer moet wat doen. Onze main focus is de competitie. We willen kampioen worden."