De Telegraaf: Willem II loopt droomkandidaat mis door ondertekend contract

De Telegraaf: Willem II loopt droomkandidaat mis door ondertekend contract

14 maart - 09:45
13

Willem II heeft tevergeefs geprobeerd Zeljko Petrovic terug te halen naar Tilburg. Dat meldt De Telegraaf. De 55-jarige trainer moest de ontslagen Fred Grim opvolgen, maar gaat aan de slag in Qatar en kan niet onder zijn net getekende contract uit.

Petrovic behoedde Willem II vorig seizoen voor degradatie en liet vorige week blijken dat hij graag opnieuw aan de slag zou willen in Tilburg. Daar bleek directeur Martin van Geel niet ongevoelig voor, maar van een hereniging komt het definitief niet.

Volgens De Telegraaf bood Willem II een contract voor anderhalf seizoen, maar is de club er niet in geslaagd om Petrovic terug te halen. De Montenegrijn heeft al zijn jawoord gegeven aan een Qatarese club en kan niet onder de contractuele afspraken uit. Hij gaat er volgende week aan de slag.

Van Geel kreeg maandagochtend bericht van Petrovic en is bezig met alternatieven, weet De Telegraaf. De tijdelijke vervanger van de op non-actief gestelde technisch directeur Joris Mathijsen dacht aan John van den Brom, maar die bedankte voor de eer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie