Liverpool juicht voor Crystal Palace: Manchester City wéér niet voorbij Eagles

14-03-2022 22:53
32

Manchester City heeft de titelstrijd in de Premier League ongewild helemaal opengegooid. De regerend landskampioen beleefde op Selhurst Park een frustrerende maandagavond en beet zich stuk op Crystal Palace: 0-0.

The Eagles hadden in oktober een verrassende uitzege geboekt op Manchester City en bleken andermaal een taaie tegenstander. Michael Olise kreeg de eerste kans namens de thuisploeg, maar daarna speelde het spel zich grotendeels op de helft van Crystal Palace af.

João Cancelo raakte de paal en Jack Grealish kreeg na rust de grootste kans, maar de stormloop van Manchester City leverde niets op. In de blessuretijd leek Conor Gallagher zelfs nog voor een overwinning van de thuisploeg te zorgen, maar Manchester City nam in elk geval een punt mee uit Londen.

Liverpool heeft ongetwijfeld goedkeurend toegekeken: The Reds spelen woensdagavond tegen Arsenal en kunnen bij winst op één punt van de koploper komen. Op 10 april treffen beide titanen elkaar in het Etihad Stadium.