'Barcelona pakt door: Mazraoui en nog twee transfervrije spelers onderweg'

'Barcelona pakt door: Mazraoui en nog twee transfervrije spelers onderweg'

15-03-2022 10:10 Laatste update: 10:27
48

FC Barcelona geeft nu echt gas voor Andreas Christensen, Franck Kessié en Noussair Mazraoui. Met dat nieuws pakt Mundo Deportivo dinsdag uit. Het is de bedoeling dat de spelers van Chelsea, AC Milan en Ajax zo snel mogelijk tekenen.

Barça wll de jacht op Christensen, Kessié en Mazraoui 'versnellen', klinkt. Mateu Alemany, technisch directeur in Camp Nou, en rechterhand Jordi Cruijff zijn op dit moment druk bezig met het vastleggen van de drie spelers. Volgens de goed geïnformeerde Barça-watcher Gerard Romero wordt Kessié hoogstwaarschijnlijk de eerste die tekent.

De belangstelling van Barcelona voor Christensen en Mazraoui is niet nieuw. De Deense verdediger van Chelsea zou zijn jawoord al hebben gegeven, terwijl de Ajacied een aanbieding in beraad heeft. Mazraoui kan naar verluidt een maximumbedrag van vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen. Kessié, Christensen en Mazraoui zijn aan het einde van het seizoen allemaal transfervrij. Op de achtergrond sluimert ook nog de mogelijke komst van César Azpilicueta.