Feyenoord heeft loting-voorkeur: 'Tegen hen willen we absoluut niet spelen'

Feyenoord heeft loting-voorkeur: 'Tegen hen willen we absoluut niet spelen'

17-03-2022 23:44
41

John de Wolf wil in de kwartfinale van de Conference League koste wat het kost Slavia Praag zien te ontlopen. De assistent-trainer van Feyenoord, die na afloop van het gewonnen treffen met Partizan Belgrado (3-1) voor de camera stond omdat Arne Slot met corona thuis zit, heeft daar zijn redenen voor.

De Wolf gaat vrijdagmiddag de loting volgen, waarin zijn ploeg net als twintig jaar geleden tegen PSv zou kunnen uitkomen. Dat zou de voormalig verdediger prima vinden. "Er is maar één ploeg die wij niet willen loten en dat is Slavia Praag", zegt hij tegen ESPN. "Daar hebben we al tegen gespeeld en dat vonden we een hele vervelende ploeg. Verder zien we het morgen wel."

Over de wedstrijd tegen Partizan, waarin de Stadionclub geen moment meer in de problemen kwam, kon De Wolf alleen maar tevreden zijn. "Eigenlijk ging alles volgens plan. We hadden verwacht dat Partizan vol druk zou zetten, maar dat gebeurde niet. Wij losten dat volwassen op, zetten niet de tent open en hebben met 3-1 een prima resultaat neergezet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie