Vitesse treurt na drama in Rome: 'Misschien kijk ik overmorgen een keer terug'

Vitesse treurt na drama in Rome: 'Misschien kijk ik overmorgen een keer terug'

17-03-2022 23:58
14

Vitesse is in extremis uit de Conference League gewipt door AS Roma en dat zorgt voor teleurstelling bij trainer Thomas Letsch. Hij vindt het nog te vroeg om terug te blikken op het Europese seizoen van de Arnhemmers.

Door een late goal van Tammy Abraham werd Vitesse op bijzonder zure wijze uitgeschakeld door de hautain spelende Romeinen. Letsch baalde zichtbaar. "Misschien kan ik overmorgen een keer terugblikken op wat we allemaal gedaan hebben in Europa", zegt hij tegenover ESPN. "Nu overheerst de teleurstelling. Als ik naar de wedstrijd kijk, had het hier niet hoeven stoppen voor ons."

Er had volgens de Duitse trainer namelijk meer in gezeten voor zijn ploeg. "Je doelt op die kans van Adrian Grbic op 0-2? Ja, dat was geen kleine kans. Die had erin gemoeten, omdat je tegen dit team weinig van dat soort kansen krijgt. Nu staan we hier en ben ik heel erg teleurgesteld omdat ons avontuur erop zit."

Vitesse krijgt niet lang de tijd om te herstellen van de sof in Rome. Komend weekend staat alweer de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. Er wordt zondagmiddag om 16.45 uur afgetrapt in GelreDome.