BILD: Bayern München aanwezig bij Ajax-Benfica om drie spelers te scouten

BILD: Bayern München aanwezig bij Ajax-Benfica om drie spelers te scouten

18-03-2022 08:13
102

Bayern München-directeuren Hasan Salihamidzic (foto) en Marco Neppe werden tijdens Ajax-Benfica gespot in de Johan Cruijff Arena, om transfertarget Ryan Gravenberch met eigen ogen aan het werk te zien. BILD-journalist Christian Falk weet echter te melden dat ook de rechterflank van Ajax in de smaak is gevallen bij Der Rekordmeister.

Falk bespreekt in de Bayern Insider-podcast de transferprioriteiten van de Bundesliga-koploper. "Op dit moment zoekt Bayern voor komend seizoen een centrale verdediger, een centrale middenvelder, een rechtsback én een rechtsbuiten." Dat Gravenberch op het Beierse lijstje staat, was al langer bekend. "Corentin Tolisso (in het bezit van een aflopend contract, red.) gaat de club waarschijnlijk verlaten en Ryan Gravenberch zou een back-up zijn."

Noussair Mazraoui – die dinsdag ook al bekeken werd doior Borussia Dortmund – en Antony zijn volgens Falk echter ook in beeld. "Mazraoui zou een back-up kunnen zijn voor Benjamin Pavard, die bovendien liever centraal achterin speelt. En dan is het nog de vraag of Serge Gnabry (die na dit seizoen aan zijn laatste contractjaar begint, red.) gaat verlengen. In dat geval zou Antony de man zijn: ook hij speelt en schittert bij Ajax."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie