'Maakt mij geen 'f' uit dat PSV-fans dat roepen, mooi dat ze me nog herinneren..'

'Maakt mij geen 'f' uit dat PSV-fans dat roepen, mooi dat ze me nog herinneren..'

18-03-2022 09:23
58

Nicolai Boilesen moet toegeven dat FC Kopenhagen donderdag niets had in te brengen tegen PSV in de achtste finale van de Conference League. De oud-Ajacied heeft geen verklaring voor de inzinking van de Deense topclub, die met liefst 0-4 verloor van de Eindhovenaren.

"Uiteindelijk denk ik dat we onze dag niet hebben gehad en dan wordt het altijd lastig tegen een ploeg als PSV", stelt Boilesen voor de camera van Veronica. "Ik denk dat we met de bal te weinig durfden. En zonder bal vond ik het niet zo slecht, maar PSV kreeg gewoon te vaak de bal. En dan ga je de hele tijd op je eigen helft spelen en is het nog tachtig, negentig meter naar de goal toe."

Kopenhagen scoorde vorige week in Eindhoven nog vier keer, maar had op eigen veld niets in te brengen tegen PSV. "Ik denk dat we nog negentig minuten hadden kunnen spelen zonder te scoren en zonder een kans te krijgen, om écht te winnen. Verdiend dus dat PSV verder gaat."

Boilesen werd voor de wedstrijd met gefluit en gejoel ontvangen door de Eindhovense aanhang, toen hij na de warming-up op weg was naar de catacomben. "PSV-fans zijn PSV-fans, het is wat het is. Ze hebben zeker een mooie avond hier in Kopenhagen en ze hebben verdiend gewonnen. Dus ik ga niets zeggen, zo is voetbal ook. Of het als ex-Ajacied extra pijnlijk is? Nee, het maakt mij geen… 'f' uit dat ze dat roepen. Het hoort bij voetbal en het is alleen maar mooi dat ze me nog een beetje herinneren", lacht hij als een boer met kiespijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie