Buitenspel: PSV'er Teze aan de schandpaal genageld vanwege niet nagekomen afspraak

Buitenspel: PSV'er Teze aan de schandpaal genageld vanwege niet nagekomen afspraak

18-03-2022 21:24
167

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

PSV-verdediger Teze wordt 'exposed' op Instagram
Jordan Teze is op social media in verlegenheid gebracht omdat hij afspraken met een kledingmerk niet nagekomen zou zijn. Het kledingmerk Super Rich Kids had met de PSV'er een afspraak gemaakt: gratis kleding in ruil voor reclame op de Instagram-pagina van Teze. Teze en het bedrijf lijken eruit te komen, maar er ontstaan problemen nadat de PSV'er wel de kleding ontvangt, maar niet de afspraak nakomt. Teze geeft zijn maat en voorkeuren door, daarna is het stil. Super Rich Kids ziet de beloofde reclame maar niet terug op zijn pagina.

Het bedrijf stelt herhaaldelijk de vraag waar de beloofde promotie blijft, maar steeds komt Teze met een excuus. De ene keer zit hij in Duitsland, de andere keer in Turkije. Tussendoor vraagt Teze wel of ploeggenoot Noni Madueke ook kleding kan krijgen. Super Rich Kids op 26 juli (twee maanden na het eerste contact met Teze): 'Oké, maar wat stel je dan voor? Want ik vind het vervelend om het elke keer te moeten vragen en ik heb nu al vijf keer gevraagd. We zijn al bijna twee maanden verder.' Teze belooft alsnog over de brug te komen.

Op 11 augustus stelt het kledingmerk voor om dan maar gewoon een betaalverzoek te sturen voor de kleding. 'Dan laten we het daarbij, want je gaat onze afspraak toch niet nakomen.' Teze reageert: 'Ik doe als ik thuis ben bro sorry ben nu vliegtuig.'

Het kledingmerk is het zat en stuurt op 16 augustus een betaalverzoek van 171 euro, inclusief de bijbehorende screenshots om Teze 'te exposen', zoals dat heet. 'Goed om te zien dat je ondanks dat je je afspraken niet nakomt en lekker gratis kleding ontvangt dat je ons land mag vertegenwoordigen', doelt het kledingmerk op Teze's oproep voor Oranje. 'Je kan het goedmaken door ons pak aan te trekken als je aankomt in Zeist en alle camera's maken foto's van jem praten we nergens meer over joh...'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SUPER RICH KIDS. (@superrichkids)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie