Ajax-doelman Pasveer mag handen niet gebruiken: 'Ik wil het einde meemaken'

Ajax-doelman Pasveer mag handen niet gebruiken: 'Ik wil het einde meemaken'

20 maart - 14:33
21

Remko Pasveer hoopt in de slotfase van het seizoen terug te keren onder de Ajax-lat. Dat zegt de doelman kort voor de Klassieker, waarin Andre Onana hem weer vervangt, tegen ESPN.

Pasveer brak in de warming-up voor de eerste Champions League-ontmoeting met Benfica zijn vinger. Ondanks zijn blessure draait hij 'gewoon' mee met de selectie. "Ik mag alleen mijn handen niet gebruiken en om nou als middenvelder mee te gaan...", grapt Pasveer.

Of hij dit seizoen nog in actie komt, weet Pasveer niet. Wel heeft hij goede hoop. "Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te zijn en het einde (van het seizoen, red.) mee te maken. Voor nu mag ik geen ballen vangen. Ik mag fysiek trainen, maar meer niet."

Onana vervangt Pasveer ook zondag in de Klassieker. Met de vertrekkende keeper onder de lat krijgt Ajax opeens de ene na de andere tegengoal. "Ik denk dat coaching essentieel is voor een keeper en al helemaal bij Ajax. Je moet de restverdediging voor elkaar hebben. Dat deed ik veel en dat vonden de jongens prettig", aldus Pasveer, die daarmee niet wil zeggen dat het daaraan schort bij Onana.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie